A+ A A-

Tipp és Trükk

1. Tranzakció adó - Miner fee felemelése

A legtöbb bitcoin tranzakció több netes btc bankon is átfolyhat, ami a bankoktól tranzakció adót igényelt, ezt a változó összeget figyelni kell mert a bitcoin árával egekbe szökött. Tranzakció adó adat lapok tartják számon és egy trazakciónál manapság igenis figyelembe kell venni.
Tipp: faucethubra vagy más formájú (pl. játék állományba) összegyűjteni a fee feletti satoshi összeget, 0-ra redukálva a tranzakció adót.


2. Kolotibablo - captcha kód munka hasznossági és célszerűsített használata


Ha több szoftver frissítés után sem sikerült elérni egy kívánt captcha betöltési sebességet - a legújabb Windows applikációval lelehet mérni a munka teljesítmény időt (10-20 másodperc nagyon jó de már fél perc felett lassú)
Tipp:

  1. Végezd el az aplikáció beállításokat, ahogy kéri I. ha Chromium vagy komodo böngészőben dolgozol legyen installálva a „certificat”-ot, a „browser plugin”-t, a legujjabb „plugin” verziót, minden munkálat előtt végezd el a „pumping taskot”, így már esélyed van a jó teljesítmény idő eléréséhez.
  2. Használhatod a kolotibablo applikációt is, legyen mindig frissítve.
  3. Ha az applikáció mégse fut ahogy szeretnéd állíts le minden más megnyitott böngésző ablakot, a „task managerbe” minden kétséges applikációt, különben kell működjön több megnyitott browserrel is.


3. Gmail probléma megoldások captcha kód betöltésé közben


Többször adódik hogy nem töltődik be a captcha kód, megtörténhet akármelyik oldalon és ilyenkor felettébb gyanúsan gyakori hiba, be se lehet lépni az oldalakra, ilyenkor hibáztatható a google login accountod – feltörték... – vagy vírus van benne. Célszerű új belépőt létrehoznod belepéshez vagy 007 ügynöknek beállni a google-hez.


4. Teamviewer network trükk - használd telefonodat egérként (működik 3G-n is)

  1. Installáld fel a teamiéért-t a pcdre, ajánlom használj a géphez saját jelszó beállítást.
  2. Instáljad fel az aneroidos, IOS-es telefonodon a teamviewert és lépj kapcsolatba a gépeddel.
  3. Egerkent használva a telefonodat egyszerre érintőpad és képernyő a telefon ki vetítője - igy akár 3G-n is akárhonnan irányíthatod az egered.
  4. Használt funkció még a telefonos Teamviewer/setup/showremotecursor igy telefonodat - akár VR készülékkel - még házi egered is használhatod kisebb hatótávolságon.

5. Látogatott Fórumok es Autó surfök


Az autosurf jelentősen segíti a látogatottsági szintjét egy sitenak, de nincs valódi érdeklődő olyan mintha látod a folyót de nem látod benne a halat. Fórumok többet hozhatnak partnerkapcsolatok létrehozásában.


6. Btc Faucet Scrap táblázat infinite-scrollerrel.


7. Faucet work - program magyarázat - a script rotator problémája.


A különböző faucet siteok rezolúció beállítása nem engedi meg a site free rótatójában a megjelenítést ezért külön ablakba kell megnyitni a kivant ‘faucetet’, különben kényelmesen használható lenne.


8. Marketglory es Goaltycoon exchange tippek


Exchange grafikon iframe-be több ablakba való megjelenítés az asztalon, frissítéssel való ellenőrzés a kedvezőbb váltás érdekében.


9. Virus problémák

- ptc-autosurf-trafficexchange munkálatok közben észlelve: Coinhive es Coinpot – kitermelő felépítésük miatt lassítják a gépet a proci hőmérsékletén vehető észre - az egekbe szokik. Avg sikeresen kiszűri. -a főoldalon nem reklámozott de valamilyen módon támogatott 'fórum' siteokon lehet észre venni:
Vírusé: Bits2u, adz2you
Tipp: Jó antivirus, ami ezt észreveszi.


10. Btc Ptc-k (Bitcomine, BitcoFarm, HoneyBtc) egyik jó tulajdonsága hogy ha engedi a több site megnézését egyszerre

Tipp:

  1. Ctrl gomb + Sorra click az egerrel a siteokon max10-20 amennyit bír a géped;
  2. Mindig kezd a megnézést az elsővel amit megnyitsz és ahogy megnézted sorra zárd is le az ablakokat;
  3. Az utolsó ablak bezárása után frissítés az ads ablakon.